Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Månedens Strik

Hver måned vil der blive lagt en Trøje/Sweater ind her, denne model vil kunne strikkes i Voksen, Junior og Børne str. Modellerne vil kunne købes til en speciel "god pris"


Månedens strik i juli måned På Kanten

Viser 1 - 3 af 3
  • Juli måneds model  "På Kanten"Da vi er ude af Juli måned, er det gode tilbud slut, men du kan stadig bestille den her i shoppen til Normal prisen.Du finder På Kanten den under Strikkekit Voksne

  • Juli måneds model  "På Kanten" til Børn.Da vi er ude af Juli måned, er det gode tilbud slut, men du kan stadig bestille den her i shoppen til Normal pris.Du finder På Kanten den under Strikkekit til Børn.

  • DKK 390,00

    August måneds strik: Trøje med Ostehuller.Trøje med Ostehuller er strikket i den Hvide Knudegarn sammen med en tråd Silkemohair.Trøjen kan denne gang kun bestilles i det Hvide garn.Trøjen passer stor set alle da den kan strikkes fra str S-XXXLBRYSTMÅL:S: 80-84 cm M: 88-92 cmL: 96-100 cmXL: 104-110 cmXXL:...

    DKK 390,00
    På lager
Viser 1 - 3 af 3