Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Månedens Strik

Der vil til tider blive lagt en Trøje/Sweater mm. ind her, som vi kalder månedens model.
Denne model vil kunne strikkes i Voksen, til tider også i Junior og Børne strørrelser,
lidt afhængig af hvad det er vi lægger herind..


Viser 1 - 7 af 7
 • November månedes strik er denne gang en gaveæske bestående af 4 dele. En hue, et pandebånd, et par pulsvarmere og en dejlig varm hals.Delene er strikket i knudegarn og Silkemohair, og alle delene har et indvendigt for, - så vinteren kan bare komme an..Garn og opskrifthæftet er pakket i en fin...

 • En lille Ekstra ting til november måned, det er jo snart jul..Dejligt filtet net med hank i kernelæder, passer perfekt til strikketøjet..Du strikker nettet som en stor pose, og herefter filter det i vaskemaskinen.Sy Evt. en lynlås i, eller en tryklås hvis du ønsker tasken skal kunne lukkes.

 • DKK 635,00

  Oktober måneds strik. Denne gang har vi kastet os over den flotte Cardigan fra Hanne Rimmen, ISBLOMST.Vi har strikket modellen i vores tykke Knudegarn der løber 200 m pr 100 gram.Den er her strikket i vores lys brun natur, med en Råhvid som mønsterfarve.Modellen kan strikkes i str: S-M-L-XL-XXl Overvidde: 92-98-106-115-128...

  DKK 635,00
  På lager
 • Favorit sweater har vi lavet i to forskellige modeller, den lyse grå er strikket i vores tynde 2 trådet knudegarn, mens den hvide model er strikket i 1 trådet knudegarn sammen med 1 tråd Mohair.  Modellerne er ca. 9 cm længere bagtil, og strikkes oppefra og ned.. Begge modeller kan strikkes i størrelserne XS til XXL.

 • August måneds model  "Trøje med Ostehuller"Da vi nu er ude af August måned, er det gode tilbud slut, men du kan stadig bestille den her i shoppen til Normal pris.Du finder den under Strikkekit til Voksne.

 • Juli måneds model  "På Kanten" til Børn.Da vi er ude af Juli måned, er det gode tilbud slut, men du kan stadig bestille den her i shoppen til Normal pris.Du finder På Kanten den under Strikkekit til Børn.

 • Juli måneds model  "På Kanten"Da vi er ude af Juli måned, er det gode tilbud slut, men du kan stadig bestille den her i shoppen til Normal prisen.Du finder På Kanten den under Strikkekit Voksne

Viser 1 - 7 af 7